Nová Karolina Park nabízí kromě kancelářských prostor také obchodní prostory v atraktivní lokalitě nově urbanizovaného území Ostravy. Pro společnost MEGAPIXEL s.r.o. byla při rozhodování o novém sídle prodejny důležitá dopravní dostupnost a umístění pobočky přímo v centru města.

 

„Prostor v Nová Karolina Park plně vyhověl našim potřebám. Hledali jsme více metrů čtverečních pro realizaci nového prodejního konceptu a zároveň jsme preferovali lokalitu v blízkosti naší původní prodejny" komentoval otevření prodejny MEGAPIXEL v Nova Karolina Park Ota Kaláb, provozní ředitel společnosti MEGAPIXEL s.r.o.

 

MEGAPIXEL je jedním z předních českých prodejců v odvětví digitální fotografií. V rámci svých služeb nabízí kompletní servis, možnost pronájmu plně vybaveného ateliéru, půjčovnu, tisk fotografií a bazarový prodej.

 

Administrativní budova Nová Karolina Park nabízí přes 24 724 m2 kancelářských ploch a 3 824 m2 obchodních ploch, které jsou z více než 70 % obsazeny. V administrativní části sídlí například společnosti NESS, Česká spořitelna, UniCredit Bank, UniCredit Leasing, ABB ČR či AXA ASSISTANCE. Developerem projektu je joint venture společností PASSERINVEST GROUP a GEMO OLOMOUC. Architektonický návrh projektu vzešel z dílny CMC architects od autorů Víta Másla a Davida R. Chisholma. Celý projekt se rozkládá na 32 hektarech plochy v šesti nadzemních podlažích. Nová Karolina Park je certifikována jako zelená budova dle BREEAM (BRE Environmental Assessment Method).

zdroj: crestcom.cz