V kategorii Zasedačka roku zvítězila J & T BANKA, v kategorii Kancelář jako DNA firmy Ogilvy & Mather, v kategorii Nejatraktivnější pracovní prostředí byl oceněn JetBrains, kategorii Zdravá kancelář vyhrálo LIKO-S, kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy vyhrála Etnetera Group a Cenu veřejnosti získal Paper Hub. Do soutěže se přihlásilo přes 80 firem. Odborná porota vybírala z 33 finalistů. Předsedkyní poroty byla světoznámá architekta Eva Jiřičná.

 

Novými kategoriemi v soutěži byly Zdravá kancelář, jejímž odborným garantem je Česká rada pro šetrné budovy a kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy zaštítila společnost Skanska. V kategorii Zdravá kancelář se společnosti hodnotily především z pohledu vlivu na zdraví, produktivitu a spokojenost zaměstnanců. Mezi hlavní kritéria patří: dostatek denního světla a čerstvého vzduchu, akustické podmínky, dostatečná velikost pracovního prostoru jednotlivých pracovníků, zda kanceláře podporují produktivitu a jsou v nich zahrnuty prvky zeleně.

 

Kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy hodnotila porota z pohledu inovativních technologií, flexibility nebo jak společnost při budování kanceláře myslela na budoucí vývoj firmy a zaměstnance.