V letech 2014 až 2015 prošel původní objekt kompletní rekonstrukcí, nově byla v souladu s původním záměrem dostavěna proluka a dvorní objekt. V Šaldově ulici tak vznikla reprezentativní, moderně vybavená administrativní budova, vybavená moderními technologiemi, jež budou novým nájemcům poskytovat maximální komfort s minimálními náklady na provoz. Výměna vzduchu, vytápění i chlazení jsou zajištěny pomocí chladících trámů, které patří mezi nejvyspělejší technologie v této oblasti na trhu. Objekt je dále vybaven zdvojenými podlahami, dvojicí výtahů Kone NanoSpace, otevíracími okny s izolačním trojsklem a externími žaluziemi. Bonusem je pak vlastní zahrada ve vnitrobloku.

 

Tyto jedinečné prostory s industriální atmosférou nabízejí obchodní plochy v přízemí s výkladci do ulice o rozloze 75 m2 a 155 m2 a univerzální prostor ve 2. NP (Hub o výměře 310 m2) s možností propojení s obchodní plochou do ulice. V dalších patrech jsou k dispozici krásné, světlé administrativní plochy o výměře cca 440 m2 každého podlaží, v 6. NP pak dvě bytové jednotky s unikátním výhledem na Prahu o výměrách 200 m2 a 120 m2. V zázemí budovy je pak dalších 147 m2 skladů a 41 parkovacích stání.

 

Tandem investorů ze skupiny Fortuno Group se o projektu s láskou vyjádřil: „Jsme pyšní, že se nám podařilo znovuobnovit nádherné prostory a zachovat přitom původní atmosféru. Objekt AeroHouse je pro nás tímto zcela výjimečný. Těšíme se na partnery, kteří si objekt vyberou jako místo svého úspěšného podnikání.“

 

Objekt AeroHouse, prezentovaný jako „místo, kde nápady létají vzduchem“ se urbanisticky vhodně začlenil do pražské části Karlína a bude patřit mezi výjimečné projekty v této oblasti.

 

zdroj: tisková zpráva