Do soutěže CBRE Zasedačka roku se letos přihlásilo 81 firem napříč různými segmenty. Odborná porota hodnotila pracovní prostředí účastníků z hlediska designu, originality, inovace, praktičnosti nebo umístění.
 
Odborná porota ve složení Eva Jiřičná, Taťána le Moigne, Marie Passburg, Richard Curran, Tomáš Jindříšek, Pavel Maurer a Petr Šimůnek vybrala 33 finalistů, kteří se utkají o vítězství ve třech různých kategoriích, mezi které patří:

Zasedačka roku
Kancelář jako DNA firmy
Nejatraktivnější pracovní prostředí

 

Finalisté mohou vyhrát ještě v dalších dvou kategoriích:

Zdravá kancelář
Kanceláře pro budoucí výzvy
 
O vítězi v kategorii Zdravá kancelář rozhodne odborná porota České rady pro šetrné budovy a v kategorii Kancelář pro budoucí výzvy odborná porota společnosti Skanska.
 
Vítězové soutěže budou vybírání v souladu s hlavními kritérii a touto myšlenkou a vyhlášení všech kategorií, včetně vítěze Ceny veřejnosti, proběhne začátkem roku 2016.

 

Soutěž vyhlašuje a zastřešuje společnost CBRE, světový lídr v oblasti realitních služeb a investic. Předsedkyní poroty je světoznámá architektka a designérka Eva Jiřičná. Generálním partnerem soutěže je společnost SKANSKA, hlavní partnery jsou CISCO, Philips, Microsoft, Steelcase a Vodafone. Mezi další partnery patří Moser, Darkside a Česká rada pro šetrné budovy. Mediálně soutěž zastřešují Forbes, Hospodářské noviny, Jobs.cz, Direkt, Kancelář snů, PRIMA Living a CFO World.

 

zdroj: www.zasedackaroku.cz