Cenu veřejnosti za nejoblíbenější rezidenční projekt v Praze 9 obdrželo Zelené Město 2 a Cenu odborné veřejnosti za nejlepší rezidenční projekt v Praze 7 si odnáší luxusní komplex Marina Island, který vzniká ve společné režii developerů Lighthouse Group a Daramis.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Realitní projekt roku se uskutečnilo 9. listopadu v rámci Realitního kongresu 2015.

 

 

„Velmi si vážíme toho, že navzdory kvalitní konkurenci si odnášíme ceny za oba dva naše projekty. Dvojnásobný úspěch je výsledkem úsilí našich zaměstnanců i spolupráce se spolehlivými obchodními partnery a dodavateli. Ocenění je pro nás velkou motivací do budoucí práce a věříme, že i v dalších letech se nám podaří na trh rezidenčních nemovitostí uvést podobně kvalitní projekty," říká Martin Vachek, obchodní a marketingový ředitel společnosti Daramis.

 

Marina Island je luxusní rezidenční komplex, který vzniká na břehu řeky Vltavy v pražských Holešovicích jako joint venture společností Lighthouse Group a Daramis. Sestává z pěti budov s 346 byty. Součástí rezidenčního komplexu je 24hodinová recepce, privátní park, fitness centrum a reprezentativní společenské prostory pro pořádání soukromých akcí. První tři budovy budou dokončeny v roce 2017, zbývající dvě o rok později.

 

Zelené Město 2 je rezidenční projekt v pražských Hrdlořezech zakomponovaný do svažitého terénu tak, aby se stal přirozenou součástí místní zeleně a nedalekého sadu. Projekt o třinácti domech s 344 byty je koncipován pro moderní rodiny. Prvních sedm budov v Zeleném Městě 2 je již k nastěhování.

 

Realitní projekt roku je celostátní soutěž o titul nejoblíbenějších rezidenčních projektů, které byly v letošním roce dokončeny anebo se nacházely v realizační fázi a měly přitom v prodeji alespoň jednu bytovou jednotku. Ocenění se udělují v jednotlivých regionech a ve třech soutěžních kategoriích: Cena odborné poroty, Cena architektů a Cena veřejnosti.

zdroj: crestcom.cz