V portfoliu developerské skupiny Daramis jsou například rezidenční projekty Beranka, Zelené Město 2, Karlín Park nebo nedávno oceněný luxusní komplex Marina Island, který získal Cenu odborné veřejnosti za nejlepší rezidenční projekt v rámci soutěže Nejlepší realitní projekt roku. Do kompetence pana Vachka nově spadají také komerční projekty Šárka Business Park, Kodaňská Office Centre a Lavender Office Building.

 

Martin Vachek je absolventem Právnické fakulty Karlovy Univerzity v Praze. Po studiích pracoval v advokátních kancelářích PETERKA, LEUCHTEROVÁ & partners a Kříž a Bělina. Poté působil ve společnosti BESTSPORT a.s, která je vlastníkem víceúčelové haly O2 areny, jako ředitel právního oddělení. Zkušenosti z oblasti developmentu získával od roku 2008 v developerské společnosti Lighthouse Group, kde působil do roku 2013 na pozici ředitele marketingu a prodeje.

 

Pan Vachek hovoří anglicky, francouzsky a rusky.

 

Společnost Daramis byla založena v roce 2000, předmětem její činnosti je nákup, výstavba a správa rezidenčních a komerčních nemovitostí. Doposud firma dokončila 11 realitních projektů s více než 1 600 byty a aktuálně probíhají přípravné práce na nových rezidenčních projektech o zhruba 2 800 bytech. V současné době realizuje společnost projekty v Praze a Plzni. Mezi dokončené projekty Daramis patří např. bytové projekty Sedmikráska, Nad Motolským Hájem I a II, Rezidence Tupolevova I a II, River Lofts a Nad Vltavským údolím. Kromě rezidenčních má Daramis ve svém portfoliu i komerční projekty (např. Kodaňská Office Centre) a hotely (Parkhotel Praha).