„Se společností Cyient s.r.o. jsme se dohodli na pronájmu celého 5. patra ve 2. fázi Classic 7. Dceřiná společnost Cyient Europe Ltd., která se specializuje na technicko-inženýrské služby, tak bude mít k dispozici prostory o velikosti 1 400 m2. Mezi její nové sousedy bude mimo jiné patřit také společnost Direct People, která obsadí cca 330 m2 kancelářských ploch v 1. patře. Tato energická Inovační agentura se specializuje na Design produktů a služeb od jejich návrhu až po uvedení na trh," říká Kateřina Holická, leasingová manažerka společnosti AFI EUROPE Czech Republic s.r.o.

 

Výstavba 3. etapy mezitím postupuje podle plánu. Budova je již zcela pronajata a její hlavní nájemce ComAp se bude stěhovat letos v létě. Další nájemce, společnost Etnetera Group, zvítězila v kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy v soutěži CBRE Zasedačka roku. V nabité konkurenci více než 80 firem ji odborná porota v čele s architektkou Evou Jiřičnou zvolila jako vítěze kategorie Kanceláře pro budoucí výzvy.

 

Moderní administrativní komplex Classic 7 Business Park vznikl rekonstrukcí dvou objektů bývalého holešovického parního mlýna.