„Expanze našich zákazníků je důkazem jejich spokojenosti s našimi službami. Společně s nimi tak rosteme i my. Díky tomu se nyní naše portfolio rozšířilo na 70 průmyslových nemovitostí v České republice a celkem tak na 146 průmyslových nemovitostí v 9 zemích, ve kterých působíme,“ říká Tomáš Míček, ředitel společnosti P3 pro Českou republiku a dodává „Vše, co děláme, děláme s vášní a věříme, že v letošním roce celková zastavěná plocha v rámci našeho portfolia v České republice překročí magickou hranici 1 milionu čtverečních metrů.“

 

Nová hala H2, která se stala zároveň poslední budovou parku P3 Hradec Králové, je součástí dohody o rozšíření působnosti společnosti Damco.

 

Park P3 Hradec Králové se nachází v Dobřenicích na dálnici D11, která spojuje Prahu a Hradec Králové. Celková rozloha parku je 49 436 m², což přibližně odpovídá velikosti osmi fotbalových hřišť.  Předáním nové haly pro společnost Damco se park P3 Hradec Králové zařadil mezi další dokončené parky v portfoliu společnosti P3. Kromě Damco patří mezi jeho další nájemce například společnosti Vetro-plus a Den Braven.

 

Damco Czech Republic, specialista v oblasti logistických služeb na míru a řešení v oblasti supply chain managementu, patří do celosvětové skupiny Maersk Group a ve více než 100 zemích světa zaměstnává přes 11 000 lidí.