Lenka Mátlová nastupuje do 108 AGENCY jako vedoucí nové pobočky v Brně, kde se zpočátku zaměří na posílení služeb společnosti na brněnském trhu s komerčními nemovitosti, především na trhu kancelářských prostor. Do budoucna pak bude dále rozvíjet a rozšiřovat působnost společnosti v rámci Moravy. „Pro otevření pobočky v Brně jsme se rozhodli z důvodu zvýšené poptávky po komerčních prostorech v tomto regionu. Rádi bychom byli našim klientům nablízku a poskytovali i nadále kvalitní služby. Věřím, že bohaté zkušenosti, jež Lenka získala během svého dlouholetého působení na realitním trhu, k tomu významně přispějí,“ řekl Jakub Holec, jednatel společnosti 108 AGENCY. Stávající pobočky má společnost v Praze a Bratislavě.

Lenka se na trhu s nemovitostmi pohybuje více než deset let. Dlouhodobě působila v developerské skupině ABLON Group, do jejíhož portfolia patřily komerční projekty jako Meteor Centre Office Park nebo Palmovka Business Centre, a ve které měla na starosti obchodní vedení české pobočky. Po akvizici skupiny ABLON Group investiční společností Czech Property Investments byla pak odpovědná za inkorporaci českého portfolia skupiny ABLON Group do struktury nové společnosti.
 
Lenka je absolventem Právnické fakulty Karlovy Univerzity v Praze a rovněž získala vysokoškolský diplom z Univerzity Seattle v Praze, kde studovala obor Globální management. Hovoří plynně anglicky a volný čas ráda věnuje windsurfingu, cestování a fotografování.

 

zdroj: http://www.108agency.cz